Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов и сценаристът Филип Станев дойдоха в Сливен, за да подкрепят Златимира Мострова по пътя й към четвърти депутатски мандат. Този път от родния Сливен.

„Познавам Златомира Мострова като изключителен специалист в областта на правото и народен представител, който работи неуморно за своя район. Тя не ме оставяше на мира, докато не реша съответния обществен проблем в нейния избирателен район. И макар, че Сливен досега не беше измежду тях, тя лобираше и за решаване на проблеми в Сливенска област, като човек роден тук. Силно се надявам и вярвам, че нейната експертиза ще бъде полезна за Сливен и в следващия парламент“, заяви Гроздан Караджов.

„Аз се уверих, че Златомира Мострова е един перфектен парламентарист, със задълбочени познания и дълбоко вникване в проблемите. Тя винаги ме е впечатлявала със своята отдаденост на работата. Вярвам, че ИТН и Златомира ще успеят в Сливен“, заяви сценаристът Филип Станев.

Малко преди 17 часа в сряда до Стария бряст в центъра на Сливен ИТН откри своята предизборна шатра, която се раздваше на голям интерес от минувачите, въпреки бръснещия сливенски вятър. На шатрата дойдоха и всички кандидати за депутати от партията на Слави Трифонов. „Ние сме единствената партия, която връща почти изцяло своята субсидия и затова правим кампанията си много по-скромно от останалите. Виждаме, че хората го оценяват“, споделиха кандидатите за народни представители от ИТН. Много граждани се снимаха с тях и проведоха своеобразни дискусии.

По-рано през деня Златомира Мострова посети общинския пазар в Сливен, където се срещна с много търговци и клиенти.