Заедно с Вас – свободните български граждани, започнахме истинската промяна на системата в България.

Тази, която ще накара институциите да работят в услуга на хората.

Тази, която ще отнеме силата от политиците и ще я даде на гражданите.

Тази, която ще помогне на демокрацията да победи олигархията.

Статуквото се обедини срещу нас, за да запази модела, по който работи от десетилетия. Моделът ГЕРБ-ДПС.

Към този модел успешно се присъединиха лъжливите харвардски носители на „промяната“. Заради тях „промяната“ приключи, но подмяната и щетите от действията им останаха.

Те натовариха бъдещето на децата ни с 11 млрд. нови дългове. Провалиха Плана за възстановяване от COVID-кризата. Позволиха на енергийните картели и развилнели се спекуланти да ограбят българите през рекордното поскъпване, което доведе до най-високата инфлация в Европейския съюз и най-тежкото обедняване на народа ни от времето на Виденовата зима насам.

Срещу това застанахме ясно единствено ние – „Има такъв народ“! Отново сме сами срещу всички, но неизменно заедно с Вас!

Продължаваме да държим на пряката демокрация и референдумите като най-чистата форма за власт в ръцете на народа. Гражданите трябва да избират свободно не само кой да ги представлява, но и да взимат решения по всички ключови за държавата и обществото въпроси.

А ние – политиците, като слуги на народа, трябва да изпълняваме Вашите решения.

Предлагаме незабавни конкретни действия за спиране на поскъпването на горивата, храните и лекарствата чрез прилагане на цялата регулаторна мощ на държавата.

Когато „Има такъв народ“ управлява, гаврата на картелите, спекулантите и политиците с българския народ ще бъде прекратена!

Време е справедливостта да възтържествува, като гражданите започнат да избират пряко не само политиците си, но и началниците на полицията, прокуратурата и съдилищата. Кауза, която не сме забравили. Решението отново ще е в ръцете на хората. Защото вярваме, че само законът ще ни направи свободни, сигурни и богати.

Като представител на народа, ще продължа да работя упорито и честно за България, както го правех като министър.

Време е да заемем мястото си сред другите европейски народи – достойни и изправени, като нашите възрожденски деди.

Аз съм Гроздан Караджов и гарантирам с името и биографията си, че ще бъда Вашият верен представител в Народното събрание. Подкрепете моите усилия, за да осигурим заедно по-добро бъдеще! За нас и за нашите деца!